Головна Новини Тернополяни скаржаться на директора школи, що принижує їхніх дітей

Тернополяни скаржаться на директора школи, що принижує їхніх дітей

Чимало тернополян знають про непростий, строгий характер директора школи №15. Проте, за їх словами, іноді, чітке дотримання дисципліни та порядку, яку сповідує керівник, доходить до абсурду.

Так на сайт Тернопільської міської ради написав обурений батько, дитина якої відвідує ТНВК №15. Чоловік пише, що разом із дзвінком на урок, зачиняються двері школи. І ті учні, що запізнилися на перший урок, змушені тупцювати на вулиці. Тернополянин додає, що це несправедливо, адже причини запізнень можуть бути різними. Та й узагалі хто нестиме відповідальність за учнів, котрі залишаються без нагляду, надворі?

“Доброго дня. З повагою звертаюсь до пані Ольги Похиляк. Скажіть, будь ласка, чи правомірними є дії керівника навчального закладу, коли разом із дзвінком на перший урок, закривають вхідні двері школи на замок. Учні, котрі запізнилися (а причини зарізнень є різні, не лише проспав, а й вагоміші) змушені тупцювати під школою, аж поки вельмишановна директор дозволить їм зайти, при цьому принижуючи та вичитуючи їх? Чи не обмежує це мою дитину у праві на освіту, яке гарантоване усім громадянам конституцією? І взагалі, де ще застосовується така неадекватна практика? Це так себе має вести керівник сучасної Української школи? Прошу допомогти у вирішенні цього питання. Буду вдячний”, – написав чоловік.