Головна Новини Тернополяни платитимуть за “брехунець” на 30 % більше

Тернополяни платитимуть за “брехунець” на 30 % більше

З 1 травня 2018 року компанія Укртелеком підвищує абонентську плату за дротове радіо на 30% – до 27 грн/місяць для фізосіб-абонентів.

Про це йдеться в повідомленні компанії в газеті Урядовий кур’єр, передає агентство Інтерфакс-Україна.

Так, абонентська плата для населення за користування основною радіоточкою, а також за користування основною радіоточкою відомчого радіотрансляційного вузла проводового радіомовлення підвищується з 20 грн/місяць до 26 грн/місяць (з ПДВ).

Компанія також припиняє надання низки послуг проводового радіомовлення через відсутність попиту на них. Зокрема, буде припинено надання послуг з ремонту та техобслуговування приймачів ефірного радіомовлення, із забезпечення синхронного перекладу, а також із звукопідсилення (озвучення в приміщенні та на відкритому просторі) за заявою користувача з 1 серпня 2018 року.

Укртелеком – монополіст на українському ринку фіксованого зв’язку. Також компанія є найбільшим в країні інтернет-провайдером.

Нагадаємо, в 2011 році, коли президентом був Віктор Янукович, Укртелеком викупив єдиний учасник торгів – компанія ЕСУ, яким володіла австрійська компанія EPIC. Новий власник найбільшого фіксованого оператора заплатив за 92,8% акцій номінальну ціну, 10,6 млрд грн. СКМ Ріната Ахметова придбала ЕСУ через два роки після тендера.