Головна Новини Тернополяни перемогли у Всеукраїнських змаганнях у Кам’янець-Подільському

Тернополяни перемогли у Всеукраїнських змаганнях у Кам’янець-Подільському

У Кам’янець-Подільському на Хмельниччині відбулися всеукраїнські змагання з метань на честь олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник і Анатолія Боднарчука. Вдало виступили на змаганнях   легкоатлети  Тернопільщини.

Тренер-викладач Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту, майстер спорту Іван Панасюк, став переможцем у секторі для метання диску, показавши результат  55 метрів 30 сантиметрів. Тренується атлет під керівництвом Василя Яковіва. Показали добрі результати і підопічні Івана Панасюка, які займаються в Тернопільській ОДЮСШ із літніх видів спорту. Другим місцем у штовханні ядра відзначився Олександр Шилівський  17 метрів 83 сантиметри.  Ігорю Висоцькому, не було рівних серед ровесників у метанні диску  40 метрів 89 сантиметрів, а у штовханні  ядра Ігор фінішував другим  15 метрів 22 сантиметри. Третім у штовханні ядра серед юніорів фінішував підопічний тренера-викладача школи Василя Яковіва,- Володимир Пітух (12 метрів 52 сантиметри).

 Змагання в Кам’янець-Подільському стали етапом підготовки до командного чемпіонату України серед юнаків (2002 р.н. та молодші),які відбудуться в м.Кропивницькому.