Головна Новини Тернополяни обурені роботою Палацу кіно

Тернополяни обурені роботою Палацу кіно

Тернополянин написав скаргу на сайт міськради у якій просить переглянути роботу Палацу кіно у Тернополі. Чоловік розповів, що там працює персонал, котрий хамить людям, інформації про фільми не можливо ніде знайти. А на сеансах заледве назбирується 4 глядача.
“Доброго дня. звертаюся до вас, щодо роботи, компетентності та комунікативності працівниці Палацу кіно. Сьогодні з друзями ми хотіли піти на фільм Будинок Слово, заледве додзвонившись до працівниці, вона в нахабній формі відповіла, що понеділок вівторок ніяких сеансів немає, на запитання які саме фільми транслюються, вона теж не відповіла, оскільки треба іншого працівника для цієї інформації. І просто кинула слухавку, коли я намагався пояснити, що на фейсбук сторінці чомусь вказаний телефон Оксфор Медікал, а не кінотеатру. Загалом прошу вас проаналізувати ефективність роботи даного кінотеатру. Перегляньте будь ласка кількість продажу квитків на фільми, кількість глядачів на заходах, бо мені видається, керівництво кінотеатру – взагалі нічого не робить для популяризації кіно.  На останньому фестивалі Бразильського кіно в залі сиділо 4 людини…Дуже рідко взагалі там можливо попасти на фільм, а ще потрібно привести мінімум ще 3 друзів, щоб подивитися щось, оскільки для двох вони не показують кіно. Це абсолютний нонсенс. Вважаю таку роботу абсолютно не задовільною. Про фільми ніде не повідомляється, 5 фейсбук сторінок та сайт не оновлюються роками і тільки один обдертий стенд на розі Чорновола та Франка, деколи змінює афішу”, – написав тернополянин Василь.
Міська рада одразу ж відреагувала на скаргу тернополянина та відповіла:
 “Відповідно до графіку роботи працівника, що займається демонстрацією фільмів на підприємстві, трансляція фільмів відбувається у визначенні дні (середа, четвер, п’ятниця, субота, неділя) та за умови продажі не менше 4 квитків на один сеанс. Щодо перегляду фільму згаданого у зверненні, зазначимо, що даний фільм, станом на сьогоднішній день не транслюється в КП «Палац кіно» ТМР, оскільки підприємство не забезпечене відповідним сучасним (необхідною для здійснення трансляції фільмів першим екраном) обладнанням. Крім цього, повідомляємо, що інформація щодо кіно- сеансів оновлюється щотижнево, а також, по мірі надходжень нових матеріалів, у ЗМІ (газети: «Вільне життя», «Свобода», «Нова Тернопільська газета» , «Номер 1», « 20 хвилин»), активній інтернет сторінці у мережі фейсбук, на дошці оголошень на Театральному майдані та на сіті-лайтах на фасаді кінотеатру. По питанню кількості глядачів під час проходження бразильського кінофестивалю, зазначаємо, що організатором та відповідальним за рекламу у ЗМІ була Тернопільська обласна державна адміністрація. Так, беручи до уваги активну соціально – культурну діяльність дописувача, запрошуємо його на Всеукраїнський кінофорум «Кінохвиля», що буде проходити в кінотеатрі з17 по 19 грудня цього року”.