Головна Новини Тернополяни можуть стати помічниками депутатів

Тернополяни можуть стати помічниками депутатів

Тривають останні дні реєстрації для участі в «Школі помічника депутата міської ради». До 16 квітня можна подати заявку, щоб стати учасником проекту. Наступних 4 дні відбудуться співбесіди з претендентами, з яких 18 квітня й відберуть 25 учасників. Навчання триватиме 30 днів і є безкоштовним. Взявши участь у проекті, ви маєте шанс стати помічником депутата трьох політичних партій, серед яких і «БПП «Солідарність», розповідає один із співорганізаторів Михайло Жирівський:

«Проект буде реалізовуватись в декілька етапів. Перший етап — це подання анкет від усіх бажаючих взяти участь в проекті та пройти навчання. Другий — це співбесіда з кожним із людей, які подали анкету на участь в проекті та відбір найкращих і найбільш активних учасників».

Як зазначає Михайло, учасників відбиратимуть за категоріями: 

Чи брали участь в громадських проектах?

Мотивація вступу в «Школу помічника депутата міської ради»?

Головна ціль в житті та амбіції?

Протягом навчання буде проведено 5 тренінгів, які дадуть змогу познайомитися з відомими людьми Тернопільщинни.

«Імена людей, які проводитимусь тренінги та прийдуть на зустрічі з учасниками проекту, будуть відомі після старту «Школи помічника депутата міської ради», — зазначив співорганізатор проекту Юрій Питель.

Розкриваючи головний секрет проекту, Ю.Питель. та М.Жирівський розповідають, організують для всіх учасників школи екскурсію у Верховну Раду, де вони зможуть оглянути зсередини найвідомішу будівлю в Україні та погуляти в кулуарах парламенту, а також матимуть нагоду відчути себе народними депутатами.

Зареєструватись можливо за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1D9eMUAtceiy86eOrtWoPvOREUe1RjAsvFiRvvx-pr2k/viewform?c=0&w=1

Посилання на спільноту в соцмережі: https://vk.com/depytatternopil

Усі деталі за тел: 096-2-7777-03