Головна Новини Тернополяни в митні декларації вносятьнепоавдиві дані

Тернополяни в митні декларації вносятьнепоавдиві дані

митницяУ першому кварталі 2015 року фахівцями Тернопільської митниці ДФС складено 39  протоколів про порушення митних правил на загальну суму 298,3 тис. грн, а це на 15 протоколів та на 118,8 тис. грн більше, ніж за аналогічний період 2014 року.

Відтак за результатами роботи працівників відділу аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Тернопільської митниці ДФС в правоохоронному напрямку, зокрема, від сплати штрафів в справах про порушення митних правил по постановах митниці до Державного бюджету перераховано 79,4 тис. гривень.

Митницею розглянуто 29 справ про митні правопорушення та 6 справ передано до суду. За постановами митниці до адміністративної відповідальності притягнуто винних осіб з накладенням штрафів в сумі 375,9 тис. гривень.

Окрім цього, у першому кварталі 2015 року на адресу Тернопільської митниці ДФС надійшли три відповіді від митних органів іноземних держав. За результатами перевірки відповідей виявлено 43 факти порушення митного законодавства України. Порушення полягали у переміщенні через митний кордон України товару з приховуванням від митного контролю, шляхом подання органу доходів і зборів, як підстави для переміщення товару документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника, одержувача та вартості товару.