Головна Новини Тернополяни вимагають суворо наказувати курців

Тернополяни вимагають суворо наказувати курців

Жителі обласного центру збирають підписи до чергової петиції. Цього разу її подала мешканка Тернополя Ольга Головка. Суть петиції: приймати суворі міри у вигляді штрафів до людей, котрі порушуючи закон, палять цигарки у громадських місцях. Жінка пише, що за цим би мала слідкувати поліція, проте остання не зважає на курців:

“Хоча, у нашій державі існує заборона куріння у громадських місцях, але це абсолютно нікому не заважає. Усі продовжують курити на зупинках, на територіях закладів охорони здоров’я, у парках та інших громандських місцях. Проте, таким чином, вони порушують права інших громадян. Чому діти, вагітні жінки та люди, що не курять повинні дихати тютюновим димом?
А ситуація така склалась по причині відсутності контролю з боку правоохоронних органів. Ніхто не штрафує порушників, і, навіть, не попереджають, що свідчить про бездіяльність контролюючих органів.
Необхідно цю ситуацію змінити, посилити контроль та штрафувати порушників і робити це завжди, а не один раз для показу! ” – йдеться у петиції.