Головна Новини “Тернополяни” вибороли “Кубок мера”

“Тернополяни” вибороли “Кубок мера”

1-2 липня 2017 року на Тернопільському ставі зібрались вісім команд західної України, позмагатися в чесній боротьбі у змаганні з лову риби фідером, та поборотись за “Кубок мера”.
В першому турі спортсменів-риболовів зустрів сильний вітер та зливний дощ, негода все ж не налякала а навпаки додала жаги до перемоги створивши цікавий фактор даних змагань.
Боротьба була запекла, в фідерній ловлі як і в шахах потрібно було обрати тактику, зробивши ставку на більшу рибу, але в повільному темпі, чи повірити в дрібнішу та ловити її швидше. Команда “ТЕРНОПОЛЯНИ” обрала другий варіант, в результаті з вагою спійманої риби 11 кілограм 590 грам отримала перемогу та виборола перше місце в командному заліку. Також наші хлопці здобули друге та трете місце в особистому заліку.


Команда “ТЕРНОПОЛЯНИ” дякує за підтримку в розвитку фідерного спорту в місті – меру Тернополя, генеральному спонсору “Магазин все для рибалки”, всім командам за цікаву та чесну боротьбу, суддям – Грицина Руслан, Рюмін Віталій, нашим численним вболівальникам. Далі плануємо провести “Кубок мера діти”. Долучайтесь!