Головна Новини Тернополянин стрибнув з “Арени Львів” (відео)

Тернополянин стрибнув з “Арени Львів” (відео)

Тернополянин Андрій, якому не сидиться на місці, здійснив нещодавно відчайдушний стрибок (роуп-джампінг) на “Арені Львів”. Його близька подруга вирішила поділитися з громадськістю враженнями від цього вчинку.

Після важкого та виснажливого робочого тижня зовсім неочікувано до вже рідного Андрія Тернопільського прийшла ідея поїхати у Львів. Довго не думуючи, (08.25) – ми на Тернопільському залізничному вокзалі. Сонячна погода, зовсім не осіння, друзі та хороший настрій були з нами весь день.

Кажучи відверто, ніколи не любила Львів. Вузькі вулички, купа людей, метушня та поспіх – це все викликало почуття любові й вірності до рідного Тернополя. .. Та Старий Лев цього разу здивував мене… Відчуття легкості, неспішні прогулянки і можливість насолодитись архітектурою, відчути дух міста… Львів відкрився для мене по–новому, а я для – нього. Запашна кава, запальна й тепла компанія…. Час зупинився і вже зовсім не хочеться підпорядковуватись жодним графікам…Ритм міста злився з ритмом серця…

Аж врапт … Андрій Тернопільський заявляє: сьогодні буде стрибок з футбольного стадіону Арена Львів. Я стерпла….

Роуп-джампінг- новий напрям спорту, що полягає у здійсненні стрибка з високих об’єктів. Так, звісно, я чула про нього, але думки , що хтось зі знайомих випробує це на собі – не було.

І ось … Андрій уже на висотці. Затамовую подих…. Стрибок. Ех… ці емоції, блиск в його очах та незабутні враження на все життя.
Тепер я з впевненістю можу сказати, що люблю Львів, адже він допоміг зрозуміти та відчути стільки важливого…”
Джерело: http://www.topnews.in.ua