Головна Новини Тернополянин подав до суду на міську раду через зростання вартості проїзду у...

Тернополянин подав до суду на міську раду через зростання вартості проїзду у міському транспорті

Хіба лінивий не обговорював підняття цін на проїзд у громадському транспорті Тернополя.  Одні обурюються, але все одно їдуть, інші ж ігнорують маршрутки та ходять пішки. Однак, це поки погода дозволяє, а дальше?

А тернополянин Ростислав Небельський вирішив від слів перейти до рішучих дій. Молодий чоловік подав позов до суду, у якому вимагає визнати рішення виконавчого комітету міської ради недійсним.

“Я закликаю Тернопільська міська рада здійснити повернення тарифу, який діяв до 01.11.2018 допоки не буде винесений судовий вердикт.
Якщо ж ні – закликаю зберігати квитки: ми виб’ємо все до копійки).
Тернопільський окружний адміністративний суд – це твоя зоряна можливість продемонструвати нову якість правосуддя: розглянути справу в якнайкоротші строки.”, – написав Ростислав у ФБ.

Тернополяни, принаймні у Фб, підтримують ініціативу Ростислава. Обіцяють приходити на кожне засідання та разом відстоювати наші інтереси у суді.

До слова, як повідомляють Тернополяни,  у неділю, 4 листопада жителів обласного центру кличуть на загальну акцію протесту проти високих тарифів на проїзд. Відомо, що акція розпочнеться о 12 годині на Театральній площі.