Головна Новини Тернополянин, знайшовши в парку чужий гаманець, взявся використовувати кошти

Тернополянин, знайшовши в парку чужий гаманець, взявся використовувати кошти

Раніше неодноразово судимий тернополянин, знайшовши в парку чужі документи та кошти, вирішив скористатися з цього. Спочатку витратив готівку, а далі розплачувався за товари та послуги  чужою банківською карткою.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернувся житель обласного центру із заявою про втрачені гроші та документи. Особисте майно пенсіонер загубив у парку. Наступного дня на мобільний чоловіка почали надходити повідомлення про зняття коштів з його банківського рахунку.

У ході оперативних заходів розшуківці встановили, що привласнив чуже майно раніше неодноразово судимий за майнові злочини 33-річний тернополянин. Чоловікові замало виявилося тисячі гривень, які були у загубленому портмоне, тож він вирішив скористатися ще й банківською карткою. За три походи у торгові заклади зловмисник зняв понад чотири тисячі гривень.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185(крадіжка) Кримінального кодексу. Зловмисника перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.