Головна Новини Тернополянин за 100 днів проїде на велосипеді 10000 кілометрів Америкою

Тернополянин за 100 днів проїде на велосипеді 10000 кілометрів Америкою

Усього за місяць стартує трансамериканський велопробіг “Чумацький шлях в Америці”  – протягом ста днів команда з дванадцяти українців планує проїхати десять тисяч кілометрів Сполученними Штатами Америки та Канадою: метою проекту є покращення іміджу та впізнаваності України в Америці. Сергій Коновал єдиний учасник велопробігу з Тернополя, повідомляє tmcinfo.com.ua

Початок мандрівки заплановано на 15 травня, перше місто, яке зустріне мандрівників – Лос-Анджелес. Протягом усього шляху на команду чекає багато цікавих зустрічів.

Найбільше Сергій мріє зустрітися з засновником компанії SpaceX, з розробником електромобіля “Тесла”, людиною, яка здешевила мандри у космос та нещодавно відправила до Марсу космічний корабель – Ілоном Маском.

Кожен учасник пригоди має виконувати свою місію – Сергій відповідатиме за відео та за монтаж фільмів про мандри. Дві GoPro камери вже закуплені для проекту, одну купив сам. Ще є потреба у ноутбуці для монтажа відео.

За океаном на мандрівників Чумацького шляху вже чекатимуть шосейні велосипеди, але американські дороги від Тихого до Атлантичного океану будуть міряти українськими надійними покришками.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eqMt2hI0o8Q&w=560&h=315]