Головна Новини “Тепер Герої пліч-о-пліч на небесах” – Озерна прощалася з Адрієм Ушкевичем брат...

“Тепер Герої пліч-о-пліч на небесах” – Озерна прощалася з Адрієм Ушкевичем брат якого віддав своє життя за Україну в липні

Вчора, 9 листопада Озернянська громада прощалася з Андрієм Ушкевичем, який днями загинув у Луганській області, а в липні цього року війна забрал життя його брата Сергія.

“Важко на серці. Нема такої мудрості, щоб зібрати слова розради. Озернянська громада поховала сьогодні Героя України Андрія Ушкевича.

Вшанувати останній шлях Воїна прийшли люди чи не з кожної озернянської хати. Приїхали попрощатися побратими. Молодь несла червоно-чорні та синьо-жовті прапори. І квітів текла ріка.

Ще не загоїлися добре рани, не висохли сльози, як його молодший брат Сергій віддав життя за волю України. Тепер вони лежать у вічності поруч. Над братами небо, тиша, молитви… Два Герої біля Бога.

Андрій загинув 3-го листопада, виконуючи бойове завдання у Луганській області. Йому назавжди 36. Мав багато друзів, був веселий, товариський. І на захисті рідної землі не вагався виконати найнебезпечнішого чину.

Перед тим, як піти в ЗСУ, у лютому-березні Андрій возив волонтерську допомогу на Житомирщину та Київщину. Їздив по дорогах, куди цілилися ворожі танки. На зворотнім шляху додому на Тернопільщину вивозив людей у безпечні регіони.

Коли ворог відступив з півночі України, старший брат приєднався до військового підрозділу молодшого, щоб бути пліч-о-пліч… Колись ми зустрінемо їх на Небесах.

Ох, яка велика ціна свободи… Батько й мати поховали двох синів-героїв. В Андрія залишилася вдовою молода дружина. Двоє маленьких дівчаток виростатимуть без тата. А до третього брата Олега більше не прийдуть у гості Андрій та Сергій. Біль і смуток відчуває вся Озернянська громада.

Не буде ніколи прощення московському окупанту! І ніколи ми не забудемо подвиги двох братів! Ніколи не стихне подяка і повага до батьків, родини Андрія та Сергія!

Вічна слава братам-Героям! Пам’ять про них невмируща! Хай Бог прийме їх у Царстві Своїм!” – повідомили в Озернянська Отг Озерна у Фейсбук