Головна Новини «Тварина дико кричала»: у Теребовлі чоловік жорстоко переїхав собаку

«Тварина дико кричала»: у Теребовлі чоловік жорстоко переїхав собаку

У Теребовлі чоловік жорстоко познущався над собакою. Як йдеться у повідомленні ГО “Ноїв Ковчег”, зробив це навмисно та на очах у свідків.

«Один теребовлянський «пан», який займається торгівлею м’ясом, цілеспрямовано розʾїхав собаку! Хася хотіла перейти дорогу. Ця особь почекала, щоб собака почала переходити, а потім гарненько вліпила по газах на свому бусі і переїхала бідну тваринку. А потім, побачивши, що ціль досягнута, для гарантії, ще два рази «протягнув» її задніми колесами. Собака дико кричала. А він, дуже задоволений, поїхав далі».

Чоловіка зупинили свідки. «Зупинили негідника, він сказав, що йому та псіна нафіг не потрібна і йому глибоко наплювати, що собака стікає кровʾю і помирає».
Собаку врятували небайдужі – пан Володимир і пані Зоя. Вони відвезли тварину у ветеринарну клініку, де їй надали першу допомогу. Собаку, у якої зламані дві лапи, сьогодні мають прооперувати у Львові. На її лікування ГО «Ноїв ковчег» збирає кошти.
«Багато раз нам закидають, що збираємо гроші. Ми змушені це робити. Хася не працює, вона не має заощаджень. Вона собака. Вона цілком і повністю залежить від нас. Від нашої жорстокості і від нашого милосердя», – йдеться у повідомленні.

Джерело: Медіатор