Головна Новини Тарас Серетний відверто про перемогу автовласників на «Алясці»

Тарас Серетний відверто про перемогу автовласників на «Алясці»

Кандидат у народні депутати від Тернополя Тарас Серетний розповів, яким чином автовласникам вдалося виграти бюрократичну волокиту, яка тривала роками.

За вирішення цієї проблеми взявся відразу після зборів членів гаражного кооперативу на мікрорайоні «Аляска», куди мене запросили як депутата міської ради, – повідомив Тарас Серетний.

За його словами, людям вже набридло вислуховувати не підкріплені конкретними справами щедрі обіцянки влади. Суть проблеми у тому, що автовласники користуються гаражами уже приблизно тридцять років, а так і не можуть приватизувати землю під ними. Ділянка, на який розмістився кооператив, належала заводу «Промінь», який входить у структуру «Укробором прому». А там, очевидно, вирішили за краще віддати (читай – продати втемну) ласий шестигектарний шматок землі забудовникам. Тож з автовласниками ніхто навіть говорити не хотів.

– Доведені до відчаю люди почали перекривати проїзд на вулиці Курбаса, разом з ними я пікетував керівництво заводу «Промінь», директор якого просто втік з робочого місця. Згодом ми пішли під стіни ОДА і таки добилися зустрічі з керівником виконавчої влади області та змусили його вжити радикальних заходів, – розповів кандидат у народні депутати.

І хоча ця тема ще немає логічного завершення, зате передвиборчий період – у розпалі. Подарована надія на приватизацію ділянок під гаражами на «Алясці» для деяких кандидатів стала ефектним піар-ходом. Натомість, ті, хто насправді відстоював право людей, залишилися задоволеними лише перемогою автовласників.

– Робити голосні заяви – не для мене, бо завжди звик працювати на результат, а не задля піару, – наголосив кандидат у народні депутати Тарас Серетний.