Головна Новини “Сінема Сіті” у ТРЦ “Подоляни” більше не буде,- офіційно

“Сінема Сіті” у ТРЦ “Подоляни” більше не буде,- офіційно

В ситуації, що склалася у зв’язку із закриттям кінотеатру «Сінема Сіті», адміністрація ТРЦ «Подоляни» надає офіційний коментар.

Орендар ТОВ «Сінема Центр» працює в ТРЦ «Подоляни» 10 років. Договір оренди приміщення закінчився 8 лютого 2020 року. Протягом періоду діяльності кінотеатру він застарів як фізично, так і морально. Адже відомо, що це високотехнологічна галузь, що розвивається дуже динамічно і потребує оновленняТРЦ «Подоляни» для надання тернополянам послуг на найвищому рівні і розуміючи потребу постійного оновлення, проводить політику осучаснення всіх об’єктів, розміщених на території нашого комплексу. Зокрема, було проведено капітальний ремонт і оновлення супермаркету «Сільпо», магазинів Reserved, Cropp, Goldi, зони фудкорту. За останні 2 роки ТРЦ «Подоляни» оновили якісний склад орендарів, залучивши відомих міжнародних операторів таких як LC Waikiki, LCW HOME, Sinsey, O Bag, Pandora та інші. До слова саме в ТРЦ «Подоляни» магазин LC Waikiki відкрився вперше в Україні в найсучаснішому форматі, на той час у такому новому форматі діяв магазин лише в Dubai Mall, пише 0352

Впродовж останніх 2-х років адміністрація ТРЦ «Подоляни» неодноразово намагалася домовитися з «Сінема Сіті» про оновлення та осучаснення кінотеатру. Необхідність такого оновлення продиктована перш за все запитами тернополян на якісне та повноцінне отримання послуг. Адміністрація ТРЦ «Подоляни» неодноразово отримувала скарги і звернення відвідувачів стосовно якості обслуговування в кінотеатрі «Сінема Сіті». Застаріле обладнання, потерті, а подекуди поламані сидіння, неякісні 3д окуляри, занадто малий гардероб, постійні черги і надмірні скупчення людей, що створює незручності для відвідувачів кінотеатру.

ТОВ «Сінема Центр» відмовилось проводити будь-який ремонт чи оновлення об’єкта, який функціонує вже 10 років. Враховуючи, практично монопольну позицію «Сінема Сіті» на ринку Тернополя, керівництво кінотеатру вважало за недоцільне вкладати кошти в розвиток та забезпечення якісного надання послуг тернополянам і намагалось продовжити існування кінотеатру в такому жалюгідному стані. Для прикладу в інших містах (Київ, Вінниця) кінотеатри мережі оновилися та оснащені новітньою технологією 4DX: більше 20 спецефектів дозволяють глядачеві повністю зануритися в кінореальність. Небажання оновлюти кінотеатр в Тернополі можна розцінювати як зневагу до тернополян, які були всі ці 10 років лояльними глядачами.

Користуючись своїм монопольним становищем, керівництво кінотеатру також дотримувалось жорсткої цінової політики.

Враховуючи всі ці фактори, адміністрація ТРЦ «Подоляни» прийняла рішення не продовжувати договір оренди ТОВ «Сінема Центр». На даний час діяльність кінотеатру зупинена, оскільки відсутні правові підстави для подальшої його господарської діяльності.

*На фото 7-зальний кінотеатр “Сінема Сіті” із технологією 4DX у м.Вінниці, який планують відкрити у другому кварталі 2020 року.