Головна Новини Сімейний тиран намагався відкупитися від відповідальності

Сімейний тиран намагався відкупитися від відповідальності

За пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі відповідальність нестимуть житель села Різдвяне Микулинецької громади та мешканець Хмельниччини. Перший з чоловіків намагався відкупитися від відповідальності за домашнє насильство, інший – за керування транспортом у нетверезому стані. 

Житель села Різдвяне після того, як поліцейські сектору реагування відділення поліції №3 міста Теребовлі склали на нього протокол за сімейне насилля, вирішив, що йому проблеми не потрібні і пішов на прийом до керівника сектору. В кімнаті для прийому громадян чоловік вийняв з кишені 500 гривень, поклав на стіл і думав, що таким чином усе владнає. Натомість  його дії було кваліфіковано як надання неправомірної вигоди службовій особі. Відомості внесено до ЄРДР за частиною 1 статті 369 ККУ.

 Кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди нестиме житель Хмельницької області. Нетверезого за кермом автомобіля хмельничанина зупинили в самому центрі Теребовлі. Аби вирішити питання, водій став пропонувати працівникам сектору реагування дві тисячі гривень. Його дії було задокументовано і розпочато кримінальне провадження. Свою вину щодо пропозиції надати неправомірну вигоду працівникові поліції хмельничанин визнає. Триває досудове розслідування.