Головна Новини Сьогодні, 3 жовтня ремонтні роботи на дорогах області тривають

Сьогодні, 3 жовтня ремонтні роботи на дорогах області тривають

Дорожники продовжують відновлювати автошляхи Тернопільщини. Так, сьогодні на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядні організації виконують роботи на 7 доргах загального користування.

На автошляху Теребовля – Білобожниця ліквідуовують 220 м2 ямковості струменевим методом. Використовуючи гарячий асфальтобетон шляховики усувають 1100 м2 ямковості на дорогах Порохова – Космирин, Зборів – Красне та Галич – Сатанів. Також шляховики ліквідовують колійність та пучини.

На умовах співфінансування триває ямковий ремонт автодороги Мшанець – Великий Говилів. Сьогодні тут заплановано ліквідувати 210 м2 ямковості гарячим асфальтобетоном.

Поточний середній ремонт триває у напрямку Тернопіль – Львів.  Задіяно декілька дорожніх бригад, які виконують влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону (1500 тонн). Дорожні бригади наразі зосереджені в межах Хуторів Озерянських.

Продовжуються роботи з поточного середнього ремонту і на дорозі Гримайлів – Яблунів (Хоростків). За день тут влаштують 200 тонн гарячого асфальтобетону вирівнюючим шаром.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей спричинених ремонтними роботами. А також бути уважними та дотримуватись безпечної швидкості руху на ділянках ремонту.