Головна Новини Сьогодні помер Михайло Лаба

Сьогодні помер Михайло Лаба

EOS DIGITAL REBEL CMOS RAW

На 59-му році обірвалося життя начальника Управління Держпраці у Тернопільській області Михайла Петровича Лаби. Народився 12 жовтня 1957 року в селі Вільхівці Борщівського району Тернопільської області.

У 1985 році закінчив Львівський політехнічний інститут за фахом «Технологія машинобудування, металорізальні верстати та інструменти».

Пройшов трудовий шлях від робітника до нинішньої посади. Успішно працював старшим інженером-технологом, інженером з техніки безпеки домобудівного комбінату «Тернопільпромбуд», секретарем, технічним інспектором Тернопільського обласного комітету профспілки працівників будівництва та промбудматеріалів.

З листопада 1993 року працював державним дільничним інспектором Подільського теруправління Держнаглядохоронпраці України, а вже через три роки – головним державним інспектором охорони праці на виробництвах підвищеної небезпеки теруправління Держнаглядохоронпраці по Тернопільській області. З травня 2002 року – заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду по Тернопільській області. З 2008-го по 2015-й рік – начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області.

За зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі охорони праці, за сумлінну багатолітню працю нагороджений Почесною грамотою Голови Держгірпромнагляду України, нагрудним знаком Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду «За доблесну службу» II ступеня.

 

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і друзям Михайла Лаби. Нехай Господь упокоїть його душу. Вічна пам’ять…