Головна Новини Сьгодні у Хмельницьку судять тернопільських прокурорів

Сьгодні у Хмельницьку судять тернопільських прокурорів

12 травня 2016 р. став “чорним” днем для тернопільських керівників правоохоронних органів. Детективи НАБУ провели спецоперацію, яка показавала всю повноту корупційних звязків між першими особами поліції та прокуратури.

Слідство встановило, що службові особи органів прокуратури Тернопільської області отримали хабар у розмірі 12 тисяч доларів від мешканки Тернополя в обмін на закриття стосовно неї кримінального провадження.

У разі доведення вини, обвинувачуваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Ця історія має логічне продовження. Сьогодні в Хмельницькому міськрайонному суді відбувається суд у справі Івана Антюка та Віталія Сідорова. Обвинувачення підтримує Спеціальна Антикорупційна Прокуратура.

Вільні Люди ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок Молодіжний Націоналістичний Конгрес – МНК тримаєють цю справу на контролі. Цікаво, що екс-прокурор Тернопільської області – Мартинюк О.Г., на даний час є заступником прокурора Хмельницької області. Саме Мартинюк О.Г. був надійним щитом для одіозних, підсудних.