Головна Новини Сучасне швейне підприємство з Бережанщини експортуватиме вироби до країн ЄС

Сучасне швейне підприємство з Бережанщини експортуватиме вироби до країн ЄС

Прикладом того, як можна працювати на Тернопільщині, створюючи нові робочі місця та сплачуючи податки до місцевого бюджету, є нове сучасне підприємство «Мануфактура», що у с.Жуків Бережанського району. Про це зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна під час візиту на підприємство та ознайомлення з його потужностями.

Спеціалізується ТОВ «Мануфактура» на пошитті чоловічих сорочок. Протягом місяця планують виготовляти близько 10 тисяч виробів. Експортуватимуть продукцію у країни ЄС: Польщу, Німеччину та Швецію.

«Приємно, що на Бережанщині відновлюється легка промисловість та створюються нові робочі місця. Відкриття даного підприємства є свідченням хорошої співпраці між бізнесом та владою, адже потрібно підтримувати вітчизняних виробників та популяризувати їхню продукцію. Відкриття нових підприємств в області є хорошою умовою для економічного розвитку», – зазначив Степан Барна.

У новостворений заклад вклали значну суму інвестицій та забезпечили його сучасним обладнанням. До вересня на підприємстві планують збільшити кількість робочих місць з 35 до 70. У планах керівника – відкрити ще один цех у с. Лапшин.