Головна Новини Сусідські війни в Бережанах: “сповідається, причащається”, а на сусідів зводить наклепи

Сусідські війни в Бережанах: “сповідається, причащається”, а на сусідів зводить наклепи

Історію про сусідку, яка постійно зводить наклепи на своїх сусідів написала Надія Копина.

Щоправда, зрозуміти, на чиєму боці правда з допису дуже важко, тому продовжуємо слідкувати за розвитком подій.

“ХТО скаже —Чому людей не штрафує Бережанське відділення поліції ЗА ЗАВІДОМА НЕ ПРАВДИВІ ВИКЛИКИ на 102 ? — сьогодні у 325 раз відбувся не правдивий виклик жительки міста Бережани панею Бабенко жителька міста Бережани ,вулиця Гайова 45 ходить в церкву , сповідається ,причащається , яка була братовою пана Комарницького Степана та подругою пана Н. Колодки , пана В. Музички на гарячу лінії — 102 про те що на даний час 02.07.2020року — в нашому приватному дворі нами спаюється сміття ,гній та інші хімічні речовини
**Було Дано пояснення та додано документи які мають юридичну дію та зафіксовано працівниками поліції те – що повідомлення Бабенко на 102 НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ —-гній свіжий палити не є можливо ,сміття вивозиться централізовано , процесу спалювання працівниками не було виявлено а приготування їжі на вогні у приватному дворі не є заборонено та опалення приватного будинку нашого проводиться на 90% дровами. Копина Н.С одразу заявила на 102 -****про неправдивий виклик .
***Бабенко жителька міста Бережани ,вулиця Гайова 45 складує 30років гній без цементної ями на відстані 1.5 метра від свого саду та й ще виливає гноївку отже регулярне попадання гноївки спалює коріння її дерев , в її житловому домі виявили завищену норму формальдегіду щодо не було виявлено в повітрі , дана сім’я Бабенко зробила арт свердловину глубина 56 метрів на відстані від вигрібної ями де фікалії ніколи не викачується через те що дно не є зацементоване –**отже пани Бабенко напевно вживають відходи від своїх фікалій які мають можливість попадати у питну воду — кажемо їй СМАЧНОГО .