Головна Новини “Сумно, аж за край!” – Крупа про конкурс на посаду директора музею

“Сумно, аж за край!” – Крупа про конкурс на посаду директора музею

Тернопільський_краєзнавчий_музей

Сьогодні, в Тернпільській обласній раді відбувся вікритий конкурс на посаду директора Тернопільського обласного краєзнавчого музею. На якому рекомендували для затвердження обласною радою діючого директора – Костюк С.В. Про підкилимні тонкощі цього конкурсу поділився заступник голови обласної ради Любомир Крупа.

Пишу під емоціями, сьогодні відбулися вибори директора Тернопільського обласного краєзнавчого музею, було два претенденти: діючий директор – Костюк С.В. і археолог – Ільчишин В.В., останній презентував програму розвитку на наступні 1 і 5 років з слайдами, порівняннями, звичайно, було багато запитань не можемо сказати, що виглядав на 100, але на 95 було. Костюк С.В. – звітував. Про план розвитку 0, ну, може, чуть-чуть, годину конкретних запитань і поверхневих, загальних відповідей. 
Була онлайн-трансляція, з часом буде на сайті облради. Вгадайте за кого проголосувала комісія із 9 осіб. Так, за перспективу музею!!! – За діючого Костюка – 6, за Ільчишина -3. Ось і весь культурний потенціал області виражається у таких голосуваннях. Ура! Усі маршем до світлого майбутнього!
Сумно, аж за край!
На якому ми там місці в рейтингах?” – написав Любомир Крупа.