Головна Новини “Суд буде. Кримінальної відповідальності вони не уникнуть”, – батько загиблого Ромчика Кулака

“Суд буде. Кримінальної відповідальності вони не уникнуть”, – батько загиблого Ромчика Кулака

Роман Кулак

Соцмережі обурила інформація про те, що лікарі, через халатність який помер 12-річний тернополянин Ромчик Кулак, уникнули і кримінальної і адміністративної відповідальності. Ба більше того, головний лікар Жидачівської ЦРЛ відправив їх на курси підвищення кваліфікації. Ми опублікували думку нардепа Ірини Сулової, котра пообіцяла підтримати батька Ромчика та довести справу до кінця.

Сам Володимир Кулак переконаний, що справедливий суд таки буде і винні будуть покарані. Нині він опублікував на сторінці у ФБ:

” Дякую дорогі друзі що пишете мені, переживаєте, перейнялись нашою спільною бідою, СУД обов’язково буде, кримінальна справа розслідується нацполіцією, а це адмінпокарання яке мав дати головний лікар Жидачівської ЦРЛ, але цар вирішили інакше, не хоче він той хаос прибирати в лікарні своїй,…кажуть що він добрий гінеколог, але як бачимо що не кожен добрий гінеколог, хороший менеджер,….. головний лікар, якщо би хотів навести порядок у військах своїх, він мав на основі засідання КЕК області, дати догани своїм лікарям, але він вирішив інакше, навіть не виконавши розпорядження, наказ департаменту охорони здоров’я Львівської області, який йому рекомендує притягнути до дисциплінарної відповідальності винних, ну що ж кожен робить свій вибір, кожен сам собі пише сторінку на суд і СУД БОЖИЙ. Все буде дуже скоро, ніхто не вічний, чи може вони безсмертні?”.