Головна Новини Студент з Тернопільщини вдруге підкорив Голос країни

Студент з Тернопільщини вдруге підкорив Голос країни

Хлопець із Заліщик Роман Сасанчин вдруге переміг у телепроекті Голос Країни.

Вперше Роман Сасанчин переміг у Голос країни Діти в команді Тіни Кароль, друга перемога в 10 сезоні Голос країни  в команді Дан Балана, а потім в Тіни Кароль.

Фінал телешоу “Голос Країни” відбувся 26 квітня у прямому ефірі телеканалу “1+1”. 17-річний Роман Сасанчин став переможцем шоу із піснею “Цвіте черешня”.    Переможець телепроекту “Голос Діти” Роман Сасанчин із Заліщицького району, що на Тернопілщині знову підкорив сцену “Голосу”. Цого разу в ювілейному 10-му сезоні.

Хлопець переможну пісню “Цвіте черешня” присвятив своїй мамі, яка підтримувала його впродовж всього життя. Окрім того іншу присвяту Роман виконав для тренерки Тіни Кароль, яку назвав “мамою проекту”. Переможцю вручили ключі від квартири у Києві.

Нагадаємо, вперше десятирічний Ромчик прийшов на сліпі прослуховування вокального шоу “Голос. Діти” сім років тому. Тоді до нього не повернувся жодний тренер, а коли після завершення виступу усі червоні крісла розвернулися, хлопчина помилково подумав, що зміг вразити усіх зіркових тренерів. І тільки за лаштунками мама пояснила, що насправді він не пройшов далі у шоу. Тоді хлопчик неабияк засмутився, та попри сльози і відчай, пообіцяв повернутися.

Роман, як і обіцяв, прийшов на проєкт знову і став учасником другого сезону проекту “Голос. Діти”, де зміг не лише розвернути усі червоні крісла, а й здобути омріяний кубок переможця у команді Тіни Кароль. Разом із титулом канал “1+1” тоді подарував хлопчику його перший кліп на пісню “Мамина зірка”. Після завершення шоу він багато гастролював Україною та брав участь у благодійних концертах.