Головна Новини Стріляв по банках, а влучив в співмешканку – трагедія на Тернопільщині

Стріляв по банках, а влучив в співмешканку – трагедія на Тернопільщині

вбивствоЗабавки зі зброєю ледь не обернулися трагедією в Борщівському районі. 47-річний чоловік випадково травмував з пневматичної гвинтівки свою співмешканку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці з’ясовують усі подробиці інциденту.

Повідомлення про те, що 33-річна жінка отримала проникаюче поранення лобної ділянки  черепа, надійшло до працівників місцевого райвідділу від медиків.

Міліціонери встановили, що жінку травмували з пневматичної гвинтівки. Влучив у неї співмешканець.

За словами чоловіка, все сталося випадково. Він навчав доньку своєї цивільної дружини  стріляти із пневматичної гвинтівки, яку взяв у брата. Мішенями слугували банки та пляшки. Під час таких недитячих ігор чоловік випадково влучив з пневматичної гвинтівки  співмешканці в голову.

Потерпілу одразу доправили до районної лікарні. На даний час її госпіталізували до Тернопільської обласної лікарні і готують до операції.

Правоохоронці встановили, що обоє співмешканців були напідпитку. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Дії підозрюваного кваліфікують за статтею 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.