Головна Новини Сторічний ювілей відзначила жителька Бучаччини

Сторічний ювілей відзначила жителька Бучаччини

100-річний ювілей відзначила жителька села Новосілка Юлія Іванівна Бедрійчук. З нагоди поважного ювілею до оселі довгожительки завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Бейко, голова районної ради Віталій Фреяк та голова Язловецької сільської ради Оксана Курмило.

Представники районної та сільської влади вручили пані Юлії квіти та подарунки, побажали доброго здоров’я, сонячного настрою в оточені своєї щасливої родини та Божої ласки. Ювілярка щиро дякувала за вітання та бажала всім присутнім дожити до такого ж поважного віку.

Зазначимо, Юлія Бедрійчук народилася 26 серпня 1919 року у с. Новосілка. У 1936 році вийшла заміж за Івана Бедрійчука та переїхала в с. Пожежа. В їхній сім`ї в 1941 році народився син Адольв, який і на даний час є її опора в житті. У 1944 році її евакуювали з Пожежі (бо Пожежа була лінією фронту, чоловіка забрали на війну) і вивезли в с. Бариш, де Юлія з сином прожила близько місяця і повернулася в с. Новосілка до мами. В 1947 році пережила голод з маленьким сином на руках.
Все своє життя ювілярка багато працювала. На сьогоднішній день у Юлії Іванівни один син, два внуки, шість правнуків і одна праправнучка.