Головна Новини Стильні тернополянки приміряли образ легендарної Коко Шанель

Стильні тернополянки приміряли образ легендарної Коко Шанель

У неділю, 16 лютого, у Тернополі відбулася стилізована вечірка у стилі «Chanel», яку сміливо можна назвати заходом преміум класу.  На тематичну вечірку, організовану Олесею Чванкіною та Ларисою Овчарук, завітало більше сотні тернополянок. Та не лише стильний інтер’єр, вишуканий фуршет та аромат «Chanel» у повітрі сприяв висоті рівня проведення цього світського заходу. Насамперед варто відмітити його відмінну організацію. Вже на порозі ресторану «Паллада» гостей з посмішкою зустрічали представники персоналу, відтак кожна жінка відчувала себе бажаною гостею. До  слова, господині вечірки знайшли хвильку часу буквально для кожної тернополянки, яка цей вечір вирішила провести у стилі  Коко.

Здавалося б  – такі дрібниці, але саме вони додали атмосфері особливої душевності та свободи. Серед присутніх на фуршеті можна було побачити чимало відомих облич, хоча побувати на вечірці могли всі охочі. Поєднував усіх елегантний та лаконічний стиль незрівнянної Коко Шанель, а також радість від зустрічі і можливості поспілкуватися під час справді жіночої вечірки, яка дивувала та тішила приємними сюрпризами. Дивлячись на присутніх панянок, можна було зрозуміти, що таке «зручна розкіш», до якої прагнула велика кутюр’є.  Філососфією Шанель було просякнуте навіть повітря і видавалося, що це не просто вечірка,  а показ мод, який викликав би задоволену посмішку у Коко.

Після фуршету розпочалася основна частина заходу. Релукер, стиліст-іміджмейкер, автор курсу «Сам собі стиліст» Ольга Шегеда вже приїжджала до нас, щоб поділитися знаннями та вміннями із своїми ученицями. Але цього разу вона зуміла здивувати особливим способом, адже спеціально для виступу в Тернополі вперше підготувала презентацію на українській мові. Під час заходу харизматична спікерка розповідала як адаптувати стиль Шанель в сучасних реаліях. Адже, за її словами, справа не у можливості придбати дорогий одяг у брендовому магазині. За словами стиліста, його потрібно підібрати під себе та вміти одягти так, щоб завжди виглядати довершено.

Після емоційної та цікавої презентації Ольги Шегеди, Тетяна Кошильовська та Дмитро Татарінов за допомогою театралізованої постановки студії «Третій дзвінок» перенесли учасників заходу в епоху Шанель. Впродовж десятихвилинної вистави навіть ті глядачі, які уявлення не мали про життєвий шлях легендарної дизайнерки, пройнялися щирими емоціями до неї.

Завершився захід показом, моделями у якому виступили відомі тернополянки  а також вибором та відзначенням учасниць, які зуміли відтворити унікальний стиль Коко Шанель.

Після завершення офіційної частини неформальне спілкування продовжилося під акомпанемент  романтичного саксофона.  Гості ще довго не розходилися, а післясмак вечірки ще до зараз у всіх на вустах. Елегантність мінімалізму, ультражіночний шик, витонченість та вишуканість водночас  – навіть крізь століття великий успіх цієї маленької жінки навряд чи забудуть.Вечірка в стилі Шанель у Тернополі дозволила гостям зануритися в минуле і переконатися: вона продовжує залишатися натхненням для багатьох людей. Очевидно, що була ним і для організаторів заходу, які взяли дуже високу планку, зумівши провести вечірку такого рівня.  Подібний старт викликає захоплення та певною мірою інтригує – а що ж буде наступного разу? Бажаємо «Жіночому колу» натхнення та цікавих ідей, щоб надалі продовжували дивувати та розвіювати міфи про містечковість Тернополя.