Головна Новини Степан Барна: Тернопільщина змінюється завдяки підтримці Президента та уряду

Степан Барна: Тернопільщина змінюється завдяки підтримці Президента та уряду

Урочисте відкриття спортивного майданчика з тренажерами та футбольним міні-полем відбулося сьогодні, 7 квітня у Козові.

Участь у відкритті взяли Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, який перебуває на Тернопільщині з робочим візитом, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, народний депутат України Тарас Юрик та інші перші особи області та Козівського району.

 

«Дуже приємно, що Тернопільська область є лідером серед створення об’єднаних територіальних громад. Дуже важливо й те, що ми відкриваємо спортивний майданчик, облаштований за сприяння депутата Верховної Ради Тараса Юрика. Ще відкрили також і басейн, що будувався 30 років і кошти на який було виділо з Фонду регіонального розвитку», — зазначив Генадій Зубко.
Водночас, як наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, всі ці процеси в області відбуваються завдяки тому, що ми маємо добру підтримку від Президента України та уряду. Зокрема, від Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка, який вже тричі був на Тернопіллі і щоразу переймається проблемами, які є в області.

 

«За рік нам вдалося відкрити дві нові школи, закупити для шкіл нові комп’ютери, відкрити плавальний басейн та десятки спортзалів. А також закупити 42 шкільних автобуси, в тому числі для Козови та Козівського району. Відповідальність тепер лягає на органи місцевого самоврядування та об’єднані територіально громади. В області за минулий рік було реалізовано 500 проектів спрямованих на покращення життя людей, створення умов для навчання наших дітей. Те, про ми сьогодні говоримо — результат спільних дій, команди, підтримки та віри», — зазначив очільник області.