Головна Новини Степан Барна представив голову Чортківської РДА

Степан Барна представив голову Чортківської РДА

525 травня, голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна представив новопризначеного очільника Чортківської районної державної адміністрації Михайла Сташківа.
На початку проведення заходу Степан Барна вручив грамоту за громадську позицію та волонтерську роботу директору ПАП «Дзвін» В.С.Градовому, а також наголосив на важливості забезпечення ротації військовослужбовців шляхом проведенням ефективної мобілізаційної кампанії. Також очільник області подякував усім військовослужбовцям, волонтерам та будівельникам краю.
Посадовець ОДА зачитав розпорядження Президента України № 547/2015-рп від 21 травня 2015 року «Про призначення М.Сташківа головою Чортківської районної державної адміністрації Тернопільської області» та привітав із посадою.
Під час візиту Степан Барна окреслив основні завдання, які стоять передрайдержадміністрацією, а саме: проведення робіт з реконструкції котелень з переведенням на альтернативні види палива, реконструкція приміщення дитячо-юнацької спортивної школи та районного будинку культури у с.Білобожниця.
«Ми повинні працювати з тими, хто ставить перед собою конкретні цілі та завдання, не зважаючи на політичну приналежність» — зауважив Степан Барна. А також закликав злагоджено та ефективно працювати на спільний та якісний результат.
В свою чергу до присутніх звернувся новопризначений голова райдержадміністрації М.Сташків та окреслив пріоритетні напрямки у роботі.
«Пріоритетними напрямками у роботі буде забезпечення мобілізаційної компанії, допомога учасникам АТО та їхнім сім’ям, відновлення престижу захисника Вітчизни, боротьба з корупцією, залучення інвестицій, розвиток інфраструктури та створення робочих місць, – зазначив М. Сташків.
-Я впевнений, що нам допоможе Бог, з Богом у серці ми все здолаємо, побудуємо таку державу, про яку мріяли воїни АТО. Промовляючи гасло «З нами Бог і Україна» – ми все зможемо і зробимо, – зазначив очільник району.
Голова Чортківської райдержадміністрації Михайло Сташків подякував за довіру та запевнив, що докладе зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району.
Представлення голови РДА відбувалось за участі народного депутата України О.Барни, депутатів районної ради, сільських та селищного голів, керівників підприємств, установ та організацій, громадського активу району, представників засобів масової інформації.
Заступник голови районної ради Л.Хруставка привітав нового голову РДА зі вступом на посаду та побажав йому здоров’я, успіхів, мудрості, терпіння і виваженості задля блага України та українського народу. Він також висловив сподівання на плідну й ефективну співпрацю між районною радою та райдержадміністрацією.