Головна Новини Степан Барна: По міських тротуарах ходити комфортніше, але перед собою і своєю...

Степан Барна: По міських тротуарах ходити комфортніше, але перед собою і своєю командою поставив задачу – максимально їхати в села! (відео)

Два роки тому важко було навіть уявити, що невеличке містечко на Тернопільщині може отримати абсолютно новий, сучасний пожежний автомобіль. Днями це зробили у Підгайцях, це вже четвертий спецавтомобіль, який переданий вогнеборцям нашого краю. А у Шляхтинцях, що у Байківецькій громаді, тим часом розпочала працювати місцева пожежна команда.

«Важливо, що це не «акція для картинки», а планомірна робота – послуги держави, а тим паче послуги безпеки, мають бути максимально близькими до людей. Ми це декларували і ми це виконуємо!», – зазначив Степан Барна голова Тернопільської ОДА у своєму виступі перед громадою.

За його словами, минулого року в Тернопільській області відкрилося 5 місцевих пожежних станцій, а цьогоріч, у 2017-му, заплановано 11. «І підкреслюю, що відкриються вони у селах Тернопільщини. Бо ми глибоко переконанні – житель села потребує не меншої уваги, ніж міський. По міських тротуарах ходити комфортніше, але перед собою і своєю командою я поставив задачу – максимально їхати в села!», – наголошує очільник краю.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HfC4VECV_1E]