Головна Новини Степан Барна: Наше завдання – сформувати потенціал, який дозволить нашій країні утвердитися...

Степан Барна: Наше завдання – сформувати потенціал, який дозволить нашій країні утвердитися в європейській спільноті

У зв’язку з тим, що Україна впевненими кроками рухається в напрямку Європи і невдовзі офіційно почне діяти безвіз, на Тернопільщині відкриваються нові перспективи для активної молоді. Саме тому в органах державної влади буде оголошено конкурс на зайняття вакантних посад для молодих людей, які готові працювати задля престижу України у Європі та світі. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час урочистої церемонії підняття Державного прапора України та прапора Євросоюзу з нагоди ухвалення рішення Радою міністрів Євросоюзу права на безвізовий режим для українців.

 

Як зауважив під час церемонії Степан Барна, із отримання безвізового режиму перед громадянами України постають нові виклики та нові стандарти, які ознаменуються новими вимогами. Саме тому, враховуючи ці аспекти, нам потрібно бути сильними, розумними, активними та креативними для того, аби зайняти своє місце в Європейському Союзі.

 

«Сьогодні пріоритетом у роботі обласної державної адміністрації будуть молоді люди, випускники наших вузів, котрі будуть добрими фахівцями та володітимуть іноземними мовами, і які захочуть працювати в органах державної влади на території Тернопільщини, – наголосив очільник області. – Таким чином, наше завдання – сформувати той потенціал, який дасть можливість нашій країні утвердитися та закріпитися у європейській спільноті».