Головна Новини Степан Барна: За останні два роки ми зробили значний крок у подоланні...

Степан Барна: За останні два роки ми зробили значний крок у подоланні внутрішньої корупції

За два останні роки на Тернопільщині вдалося зробити дуже багато. Власне, одним із основних досягнень є також подолання внутрішньої корупції. Про це заявив голова Тернопільської ОДА Степан Барна у телепередачі «Акценти тижня», присвяченій його другій річниці перебування на посаді.

«За два роки нам вдалося досягти чимало в розвитку соціально-економічного життя області. Звичайно, були й труднощі. Перш за все – війна на Сході, яка дається взнаки, коли йдеться про можливість залучення потенційних іноземних інвесторів до роботи. Друга проблема – внутрішня корупція. Щоправда, в області нам уже вдалося її значною мірою подолати. Бачимо це за результатами роботи правоохоронних органів і силових структур, які, лише за останній час, за отримання неправомірної вигоди до відповідальності притягнули керівника місцевої прокуратури, керівника Держгеокадастру області», – наголосив Степан Барна.

Крім того, як він зазначив, з корупцією в області борються на всіх рівнях. Зокрема, тепер усі рішення сесій Тернопільської обласної ради приймаються без жодної корупційної складової, а все тому, що депутати обласної ради налаштовані на вирішення питань області. Перш за все, переконаний Степан Барна, в цьому заслуга й голови обласної ради Віктора Овчарука, й керівників фракцій не залежно від партійної приналежності, які вважають за потрібне чесно й справедливо відстоювати інтереси області повідомляє прес-служба ОДА.