Головна Новини Степан Барна в Китаї: Тернопіль і Бучач вступили до альянсу міст “Шовкового...

Степан Барна в Китаї: Тернопіль і Бучач вступили до альянсу міст “Шовкового шляху” (фото)

Протягом кількох днів у м. Чжанцзяцзе Китайської Народної Республіки триватиме бізнес-саміт «Шовковий шлях 2018». Участь у ньому беруть і представники Тернопільщини, зокрема голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Для Тернопільщини серед пріоритетних напрямків роботи є економічне співробітництво, розвиток інфраструктури і туризму. Тому щиро радіємо за вступ міст Тернополя та Бучача до альянсу міст «Шовкового шляху». Приємно зазначити, що Тернопільська область також вступила в альянс міст та регіонів «Шовкового шляху» ще в грудні 2017 року. Переконаний, що й інші міста нашої області невдовзі матимуть таку нагоду», – зазначив Степан Барна.

Під час бізнес-саміту розглянуть важливі питання, пов’язані з ініціативою «Один пояс та один шлях» та місією Міжнародної торговельної палати Шовкового шляху, сприяючи міжнародному культурному обміну і розвитку туризму.

Також у рамках заходу очільник області зустрівся з головою Міжнародної торговельної палати Шовкового шляху Лю Цзяньчжуном. Окрім цього Степан Барна проведе низку офіційних зустрічей, зокрема з Генеральним консулом України в Шанхаї Дмитром Пономаренком.

Додамо, що під час бізнес-саміту планується підписання угоди між Тернопільською областю та однією з провінцій Китаю щодо участі в Китайській імпортній виставці.

Організатори «Шовкового шляху 2018»: Міжнародна Торгова Палата Китаю, муніципальний уряд Чжанцзяцзе, Китайська асоціація дружби, Підкомісія зі сприяння міжнародної торгівлі провінції Хунань Китайської ради та Міжнародна торговельна палата Шовкового шляху.

Довідково:

Бізнес-саміт у м. Чжанцзяцзе – це третя щорічна зустріч Міжнародної торгової палати Шовкового шляху, до якої долучилися лідери урядових, ділових та міжнародних організацій з близько сотні країн світу, зокрема 400 офіційних учасників ініціативи «Один пояс та один шлях».