Головна Новини Степан Барна вітає краян з Днем Прапора та Днем Незалежності України (відео)

Степан Барна вітає краян з Днем Прапора та Днем Незалежності України (відео)

Шановні краяни!

Якими б складними не здавалися нинішні часи, кожному із нас важливо пам’ятати, що українська нація завжди гідно долала перешкоди, а головна наша перемога – попереду. Нам слід обернутися на вже пройдений шлях, і згадати, що саме єдність нашого народу є запорукою нашого успіху.

Україна – ще дуже молода держава. За роки незалежності наша країна пережила політичні та економічні кризи. Але цей тернистий шлях не зламав нас, а тільки зробив сильнішими. Зараз ми особливо гостро потребуємо єдності – у боротьбі за суверенітет Держави.

І наш синьо-жовтий стяг – це символ нашого єднання. Незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії він гуртує нас в одне ціле – український народ. Тож, нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!

Слід визнати, що нинішній період у розвитку країни є переломним. І в такі часи ми особливо потребуємо терпіння та поміркованості, такі часи вимагають від нас непростих рішень і копіткої праці. Але яким би тернистим не був наш шлях, ми обов’язкового його пройдемо, бо ми єдині в своїй меті: кожен із нас хоче, щоб життя в Україні було комфортним та безпечним, щоб гідно оплачувалася праця, діти та молодь здобували якісну освіту, а соціальний захист давав впевненість у завтрашньому дні… І я певен, що наші прагнення однозначно будуть реалізовані, тому що на 26 році Незалежності, Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу.

Попри всі попередні перепони – незалежна Україна завжди буде карті світу! І це заслуга кожного українця, який повірив у свою Державу, і своєю щоденною працею наближає Україну до соціально-економічної стабільності та процвітання.

У День Державного Прапора та День Незалежності хочу побажати, щоб з кожним роком ці свята додавали усім нам наснаги і впевненості у правильності обраного шляху.

Бажаю злагоди та добробуту – кожній родині,
нових проектів та розвитку – нашій Тернопільщині,
перемоги та миру – Україні!

Голова Тернопільської обласної
державної адміністрації                                                                                          Степан Барна