Головна Новини Стало відомо, хто з депутатів бойкотував сесію міської ради

Стало відомо, хто з депутатів бойкотував сесію міської ради

Новий робочий тиждень у Тернопільській міський раді не задався з самого ранку. Третього квітня мало відбутися чергове пленарне засідання чотирнадцятої сесії. Та депутати вирішили не розпочинати понеділок із такої важкої роботи.

Готові до розгляду майже 300 земельних питань, які залишилися у порядку денному були тільки 17 депутатів. Нагадаємо, що перші 29 питань депутатам вдалося розглянути на першому пленарному засідання 24 лютого. Тоді зупинилися на Генеральному плані. Внесення змін до містобудівної документації вдалося прийняти через місяць – 24 березня. А третє пленарне засідання частина депутатів вирішила бойкотувати. Зокрема не було представників фракції «Самопоміч», по одному чи два-три було від «БПП» і «Свободи». Цікаво, що у залі цього ранку було більше людей, які прийшли дізнатися, як будуть розглянуті їхні питання, аніж самих депутатів.

Після першої реєстрації міський голова Сергій Надал порадив їм звернутися до тих, кого вони обирали і нагадати їм про обов’язок приходити на сесію і вирішувати і людські питання в тому числі. Після цього міський голова запропонував зачекати ще півгодини, можливо депутати таки зберуться на сесію. Та очікування були марними. Друга реєстрація показала присутність 18-ти депутатів із 42. Таким чином сесію перенесли на 4 квітня на 9.00. Перелік тих, хто не прийшов на сесію оприлюднили на сайті міської ради. Подаємо його також.