Головна Новини Стали відомі деталі моторошної ДТП, яка трапилася вчора у Тернополі (Відео)

Стали відомі деталі моторошної ДТП, яка трапилася вчора у Тернополі (Відео)

Машина розбита вщент і у кюветі. Таку картину сьогодні близько обіду наша знімальна група побачила, проїжджаючи повз. У Тернополі, по дорозі до Дальнього пляжу сталася моторошна ДТП. Водій легківки не впорався з кермуванням і врізався у дерево. Щоб дістати авто і звільнити пасажирів знадобились спеціальні троси і немало часу. Проте, двох людей врятувати таки не вдалося. Вони померли на місці. Ще одного пасажира швидка доправила до лікарні. За попередніми даними стан у нього важкий, кажуть у поліції.

На разі ведеться слідство і з’ясовуються деталі трагедії. Що саме трапилось, і хто став винуватцем смертельної ДТП ще не відомо, але ситуація, що трапилась налякала тернополян, повідомляє Т1

Люди зізнаються, що від того часу, коли на цій ділянці зробили дорогу, місцеві кермувальники перевищують швидкість. Це небезпека для всіх: інших водіїв та пішоходів. Люди завжди із засторогою ходять на пляж, оскільки знають, що порушників правил вистачає.

Пан Віталій також зазначає, що задля уникнення таких страшних наслідків, треба терміново вживати заходів: поставити декілька лежачих поліцейських. Цю думку підтримують і мешканці самої вулиці Чумацька. Пан Степан мешкає неподалік від місця пригоди. Чоловік каже, що щодня водії їздять занадто швидко.

Також пан Степан не розуміє, чому тут досі не встановили обмеження швидкості до 40 км максимум. Адже щодня є ризик що необережний водії зібє пішохода чи сам у щось вріжеться.

А ось велосипедисти Арсен та Віталій кажуть, що вони дотримуються безпеки руху і запевняють, що порушників правил не помічали на цій дорозі.

Поки факт залишається фактом – на жаль така трагічна ситуація не поодинока. Тож жителі Чумацької і сусідніх вулиць хочуть аби їхнє життя убезпечили якомога швидше – знаками, обмежувачами, чи будь-яким іншим дієвим чином.

Олена Чайківська, Оксана Задорожна, Віталій Куземко, Т1 Новини
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YL-FLCZ9Ekw&w=560&h=315]