Головна Новини Співак з Тернопільщини Роман Сасанчин обживає нову квартиру у Києві з своєю...

Співак з Тернопільщини Роман Сасанчин обживає нову квартиру у Києві з своєю коханою

Переможець “Голосу країни” з Тернопільщини розповів про те, як змінилося його життя після проєкту.

Юнак переїхав до Києва й оселився в подарованій квартирі разом зі своєю дівчиною Іванною. Про те, як йому живеться після проекту, Роман поділився в інтерв’ю ТСН.

Так у програмі “Життя відомих людей” молодий артист вперше розповів, як заробляє на життя у столиці та де познайомився з обраницею на ім’я Іванна.

За словами виконавця він дуже мріяв отримати свій заслужений подарунок та в’їхав у нове житло навіть до того, як зробив там ремонт. Однак, як  виявилося, омріяна Романова оселя вже має не лише господаря, а й господиню.

Пара разом уже кілька місяцІв. Коли всі сиділи на самоізоляції, ці двоє примудрилися зустрітися, закохатися і з’їхатися. А познайомилися вони в компанії спільних друзів.

Я Ромчика знала ще на той момент, як хлопчика маленького, який виграв “Голос”. Думаю, о, круто піду зараз заодно і сфоткаюсь із ним. Прийшла, і тут дивлюся, Ромчик не такий маленький хлопчик, як я думала, – розповіла Іванна.

Попри те, що Роман майже одразу дав Іванці зрозуміти, що вона йому сподобалась, норовлива дівчина довго тримала любовну оборону. Дівчина зізналась, що навіть ображала його спочатку, не ходила на побачення.

Але Роман замість страждань і роздумів, як справжній чоловік, почав діяти й розгорнув справжню операцію з підкорення Іванчиного серця, причому, на другий день знайомства.

Про почуття писав, про те, що я йому сподобалася, що він таких іще не зустрічав. Для мене це було трошечки шоком, – зізналася Іванка.

Та, завдяки Романовим чарам, шок швидко минув, а хлопець пішов далі в наступ і згодом уже запропонував Іванці переїхати з ним до столиці.

Ми якось із Ромчиком сиділи і він говорив стосовно Києва. Він поїхав додому, дзвонить через годин п’ять і каже: “Їдьмо у Київ!”. Я кажу: як, коли? Він каже: їдемо або сьогодні ввечері, або завтра, – пригадала дівчина.

Наступного дня вони вже їхали разом до столиці. Їх обох не злякало ані велике місто, ані те, що жити доведеться в квартирі без ремонту.

Життя на спільній території допомогло юній парі швидко вийти з періоду цукерок та букетів і перейти до етапу “рогів і хвостиків”, які Рома й Іванка показали одне одному, коли справа дійшла до розділення побутових обов’язків.

У мене на думці зразу таке було, що все: готувати, прати, їсти – це все має жінка робити. А вона мене вже привчила до того, що, якщо я не на роботі, то маю їй у цьому допомагати. Як мама, сварила мене. Я ішов щось робити з таким невдоволеним обличчям, – заявив Роман.

Та разом вони не лише побутовими справами займаються, а ще й скарбничку сімейного бюджету поповнюють, працюючи в одній із мереж супермаркетів. Саме працюючи касиром, за словами вокаліста, він вперше зрозумів, що значить “зворотний бік популярності”.

Були й такі, що підходили, знімали: “От до чого дожився переможець “Голосу країни”. Я не знаю, мені в той момент не було якось соромно чи образливо за себе, – заявив Роман.

На думку оточення Роман не зважає. Каже, головне для нього – чесно заробляти гроші й не сидіти на батьківських плечах. А надто, що гроші йому наразі є куди вкладати – подарована квартира потребує ремонту. І його, до речі, він робить самотужки.

Однак, попри те, що вони разом жили, працювали та облаштовували спільний побут, Рома довго не наважувався познайомити свою кохану із родиною. Тож про те, що в сина з’явилась Іванка — мама з татом дізналися не від нього.

Та вони просто з Мережі побачили. Я почав фотографії викладати, а в мене така сестричка, що язика за зубами не тримає і вже мамо, мамо, мамо, дивіться, дивіться, дивіться… А Ромчик таку собі дівчинку знайшов, а що це таке має бути!, – розповів виконавець.

Заочно дізнавшись, що син має потенційну дружину, матір переможця Євдокія Петрівна вирішила негайно навідати юне цивільне подружжя. Пара не приховує — перед її приїздом дуже хвилювалися. Та, як виявилося, дарма, бо Іванка їй дуже сподобалася і вона одразу почала одружувати парочку. Та вони переконують, поки що з цим не квапляться. Дітей пара також поки що не планує.