Головна Новини Співака з Тернопільщини перетворили в іграшку

Співака з Тернопільщини перетворили в іграшку

Вітора Павілка, співака, який родом із Тернопільщини, поряд із іншими виконавцями – мужчинами, перетворили у іграшку. Втім, навіть пікантний гумор не прикрасив нашого земляка, який днями виступив на піар-заході народного депутата Євгена Мураєва 

До слова, співачка Христина Соловій цей захід проігнорувала, щойно дізнавшись про те,  під чиїм патронатом співатиме. Вона попросила вибачення у своїх шанувальників, які очікували її виступу, але зазначила, що не в її принципах агітувати за політиків: “Я не виступаю на підтримку політиків та політичних партій. Організатори порушили умову контракту, використавши моє ім’я без моєї згоди для реклами, ще й політичної. Дякую за розуміння. Зустрінемось за кращих умов”.

Це Павлікові поспішили нагадати коментатори у спільноті, де виклали жартівливе фото іграшки – Віктора. Зокрема, Yaroslav Svitlychnyi пише: “окрім ролі попзірки української естради, ця істота є персональним блазнем ригівського політика мураєва, і відповідно шанувальником руського міра, істота яка бажає бачити мураєва президентом, про що повідомляла під час свого виступу, тому потрібно бути максимально обережними контактуючи з такою істотою)”

Цікаво, чи багато придбають фігурок Віктора Павліка, який вже не вперше демонструє свою непринциповість, адже ціна однієї 500 гривень?