Головна Новини Справу судді хабарника затриманого НАБУ “хоронять” в суді

Справу судді хабарника затриманого НАБУ “хоронять” в суді

Адвокат і голова Козівського районного суду Тернопільської області вимагали у фізичної особи неправомірну вигоду у розмірі 2000 доларів США за винесення рішення про відмову у задоволенні судом подання кримінально-виконавчої інспекції про скасування звільнення від покарання у зв’язку із ухиленням від відбування покарання особою.

Досудове розслідування завершено, складено обвинувальний акт: 25.04.2016.

Галицький районний суд Івано-Франківської області

Проблематика: 25 квітня обвинувальний акт було скеровано до Рогатинського районного суду Івано-Франківської області.
29 квітня було призначене підготовче судове засідання на 4 травня, яке не відбулося через неявку захисників обвинувачених.
У зв’язку з цим, підготовче судове засідання було призначене на 13 червня.
Разом з цим, 28 квітня прокурором у кримінальному провадження подано клопотання до ВССУ про визначення територіальної підсудності у кримінальному провадженні за Рогатинським районним судом Івано-Франківської області.
13 червня ухвалою ВССУ відмовлено прокурору у задоволенні клопотання про визначення підсудності кримінального провадження
Того ж дня, ухвалою Рогатинського районного суду Івано-Франківської області кримінальне провадження було скеровано до Апеляційного суду Івано-Франківської області для вирішення питання визначення підсудності.
Ухвалою Апеляційного суду Івано-Франківської області територіальну підсудність кримінального провадження визначено за Рогатинським районним судом Івано-Франківської області.
Підготовчі судові засідання в період червня-вересня 2016 року не призначались через перебування суддів у щорічних оплачуваних відпустках.
31.10.16 – підготовче судове засідання Галицького районного суду Івано-Франківської області
27.12.16 – почався розгляд по суті

Поточний статус:
розгляд по суті
Кваліфікація:
ч. 3 ст. 368
Яким судом розглядається:
Галицький районний суд Івано-Франківської області