Головна Новини Справу про ДТП за участю Андрія Пушкаря закрили, а винуватець аварії не...

Справу про ДТП за участю Андрія Пушкаря закрили, а винуватець аварії не покараний

Вдова легенди армреслінгу Андрія Пушкаря шукає свідків ДТП в якому загинув її чоловік. На даний час за словами Світлани Пушкар провадження закрили із формулювання у звязку із загибеллю винуватця аварії. Жінка та її адвокат не згідні з таким твердженнням прокурора. Тому, якщо ви самі були свідками аварії за участі Андрія Пушкаря, або можете допомогти слідству звертайтеся до адвоката Віталія Сідорова +380 (67) 208 10 88 або вдови Світлани Пушкар.

“Друзі, колеги, небайдужі люди! Хочу вам донести важливу та, водночас, шокуючу інформацію. З багатьма із вас я знайома особисто, більшість знаєте мого чоловіка Андрія Андрій Пушкар .

Ви дуже сильно підтримали мене, коли до нас увірвалося горе, ми з сином і досі відчуваємо вашу допомогу і тепло. Спасибі кожному, ми вчимося жити далі. Минуло більше року, відколи в жахливому ДТП загинув Андрій. Тоді всі регіональні та національні ЗМІ слідкували за подіями й висвітлювали про це «гарячі новини». Андрій — ціла епоха силового спорту, він був і залишається тим, у кого навчаються, ким захоплюються і хто втілює в собі армспорт України та всього світу. З часом увага до нас притихла, це не дивно, бо життя йде своїм шляхом.

Але напередодні роковин активно телефонувати журналісти, цікавилися станом справи по ДТП. Я знайшла в собі сили взяти ті документи в руки. Зазначу, що після запиту в прокуратуру, я не могла їх отримати майже місяць! Коли ознайомилася, горе знову вибухнуло, неможливо було ні їсти, ні спати. Здавалося, що так не буває, адже не можуть люди так цинічно відноситися до смерті іншої людини. Стало відомо, що кримінальне провадження за фактом загибелі людей в ДТП було закрито БЕЗ МОГО ВІДОМА та без відома будь-кого з моїх близьких людей ще в січні 2019 року. А підставою для закриття став висновок прокурора про те, що ВИНУВАТЕЦЬ ДТП ЗАГИНУВ В ТІЙ АВАРІЇ!!! Мені навіть дихати важко, коли це пишу.

Винуватець ДТП живе своїм життям, а про аварію відмовляється давати покази під час допиту. Його батько, який за матеріалами справи, був нібито водієм, також загинув. Мене сотні людей питали як трапилося ДТП, та я не маю що відповісти, тому що кримінальне провадження було закрито недоросслідуваним.

Уявіть собі який абсурд. Прокурор прийняв передчасне рішення про закриття кримінального провадження не допитавши всіх очевидців ДТП, не провівши необхідних експертиз, в той час як є неспростовні докази того, що за кермом автомобіля був інший водій, якому все «зійшло з рук». Тепер я прошу вашої підтримки. Хочу, щоб про це дізналися якомога більше людей, щоб підтримали та прослідкували за чесним розслідуванням. Повторюсь: слідство, разом з винуватцем ДТП фальсифікують матеріали справи і ховають правду. До того, як ми це дізналися, я була розбита горем. Не могла ані пильнувати за тим як ведеться розслідування, ані коментувати, коли мене запитували про обставини. Але зараз я твердо стою на ногах. Не буду терпіти, коли із мене, нашого сина Лева, і з усіх, хто любив і поважав Андрія, роблять недоумків.

Постанову про закриття кримінального провадження я оскаржила до суду і перемогла! Перший крок зроблено, незважаючи на опір прокуратури, 18 грудня 2019 року, суддя Рівненського міського суду скасував незаконну постанову прокурора про закриття кримінального провадження. Досудове слідство відновлено. Але схоже, що мене чекає війна з системою, яка це допустила і, можливо, ще й на тому нажилася. На пам’яті Андрія! На моєму горі, на втраті сином свого тата. Тата, якого Лев кличе, чекає і просить йому його дати!!! Надалі я буду тримати вас в курсі подій. Всі рішення, ухвали, постанови, що будуть з’являтися у справі, публікуватиму. Прошу вас, у кого є будь-які докази, інформація про аварію чи її учасників, зв’язатися з моїм адвокатом Віталієм Сідоровим Віталій Сідоров за номером +380 (67) 208 10 88. Ми повинні знати правду, вірю, що так станеться. Дякую, що ви з нами”- написала