Головна Новини Справжня Різдвяна історія трапилася з водієм на Тернопільщині

Справжня Різдвяна історія трапилася з водієм на Тернопільщині

Справжня Різдвяна історія трапилася із водієм Андрієм Лавренко на Тернопільщині. В Різдво він розрізав колесо, а місцеві мешканці – друзі його попутника із Лановець допомогли чоловіку поставили нове колесо. Чоловік дуже розчулений із ситуації яказ ним трапилася 25 грудня.

“Друзі, майже щоденно доводиться чути про байдужість і “зраду”, жадібність і розгубленість… )) Саме тому хочу поділитись із вами реальною Різдвяною історією…

Їхав я машиною із Києва в Тернопіль 25 грудня. Підвозив до Ланівців незнайому мені досі людину – Олександра ! Толковий чоловік, постачає в Україну Італійську каву без кофеїну – втілює нові бізнес ідеї.

Десь за 20 км. до Ланівців під заднє колесо потрапляє металевий уламок і гуму розрізає навпоперек. Зупинився, розумію що запаску не взяв… Не треба умнічати і запитувати чому так сталось…)))

Просто ситуація така, як вона є… Кажу Олександру, що пересажу його на першу машину, що зупиниться, бо незручно вийшло. Я вас тут не покину, – каже Олександр, – поїдемо разом ! Збираюсь звонити на евакуатор по страховці…

Андрію, почекай, – каже Саша, – зараз я позвоню друзям ! І що б Ви думали?! О десятій вечора була піднята на ноги його дружина, що дала ключі від гаражу , де двоє його друзів відкопали два колеса на дисках – вкинули в машину і вже за пів години були на трасі посеред поля, тому що зовсім не знайома їм людина потребувала допомоги. Ці люди мали повне право на Різдво, в таку пізню годину, випити по 100гр і не полишати святкового столу, але… Вони вдяглись, вийшли з дому і чимдуж мчали на допомогу зовсім чужій людині…)))

Я не запам’ятав, як звали цих дуже простих і дуже крутих людей, а Олександр зніяковіло не каже…)))… Колесо не сідало на вісь, але того вечора ми вже не могли “програти”, тому просто затягнули його на чотири болти і так доїхали до Тернополя !

Олександр ще три рази телефонував, поки ми були в дорозі, як ми там їдемо і чи все ОК ? Знаєте, саме такі люди дають надію – в нас все буде чудово !!! В цій Країні є дуже круті і скромні люди, що прийдуть на допомогу незнайомцю в будь-який час !!! Хай завжди Вас оточують тільки достойні люди !!! Щасливого Різдва і з Новим Роком !!! Вірте в добро, любов і дива – вони реально існують !!!” – написав