Головна Новини Справа депутата-дебошира під особистим контролем радника Авакова

Справа депутата-дебошира під особистим контролем радника Авакова

Резонансну справу про те, як депутат Тернопільської обласної ради напав на патрульних полісменів, завдавши їм тілесних ушкоджень, обговорюють усі ЗМІ. Люди обурюються. Адже депутат напав і на жінку-полісмена. Дуже жорстко і категорично прокоментував цей випадок радник Авакова Михайло Апостол. Він пообіцяв, що триматиме цю справу під особистим контролем. А постраждалим правоохоронцям порадив не  здаватися і довести цю справу до суду. Ні інвалідність, ні статус депутата облради не допоможуть нападнику уникнути відповідальності, впевнений пан Апостол.

“Скажіть будь -ласка , як мали б тут поступати працівники поліції , коли хамло на прізвище Башта , схопивши за коси молоду дівчину поліцейську , б’є її головою об автомобіль ? Я б не звинувачував батька цієї дівчини , коли б він побив об голову цього хама його інвалідну коляску . Беру під особистий контроль розслідування цього інциденту і наголошую- статус депутата обласної ради не допоможе”, – написав радник.

Нагадаємо, у результаті побоїв, у патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин волосистих частин голови та струс.

“Це вже справа честі поліцейських довести слідство до суду , незважаючи на статус , політичну приналежність порушника чи фізичних вад . В Америці за такі дії особа просто отримала б кулю в голову . Чи могли б поліцейські примінити силу в цьому випадку ? На жаль , згідно чинного законодавства , ні , і він про це знав . Говорити про мораль і якусь жаль до інваліда – хама , думаю ,не має змісту”, – додав Михайло Апостол.