Головна Новини Спортсменці з Тернопільщини подарували будинок

Спортсменці з Тернопільщини подарували будинок

Приємну новину повідомив начальник управління фізичної культури та спорту в Тернопільській ОДА Віктор Мацикур.  Як з’ясувалося, 16 чераня у п’ятницю на сесії Скалатської міської ради прийняли рішенння виділити Марії Хлян – срібній призерці чемпіонату Європи будинок.

“Просто чудова новина зі Скалата. У п’ятницю на сесії міської ради було прийнято рішення про виділення будинку для срібної призерки чемпіонату Європи 2017 року Марії Хлян (Маша Хлян). Одностайне рішення депутатського корпусу, особиста позиція міського голови Петра Савончака (Petro Savonchak) та голови ОДА Степан Барна, підтримка з боку керівника обласної федерації важкої атлетики Богдан Олійник, а також офіційні листи та неодноразові робочі зустрічі, організовані управлінням фізичної культури та спорту ОДА дали такий результат.

Дякую причетним! На сьогодні крім виділення у кількох випадках нашим провідним спортсменам області земельних ділянок для забудови, виділення будинку є першим та поки єдиним. Але впевнений – далі буде!”, – написав Віктор Мацикур