Головна Новини Спортсмени СК «Workout Hall» отримали найбільше нагород на змаганнях з фрі-файту в...

Спортсмени СК «Workout Hall» отримали найбільше нагород на змаганнях з фрі-файту в Тернополі

Минулих вихідних у Тернополі відбулися змагання з фрі-файту. Вихованці СК «Workout Hall» у поєдинках здобули 14 перших місць.  

Змагання відбулися у спортивному залі Тернопільської ЗОШ №16. Участь у них взяли більше 120-ти спортсменів з Тернопільщини та Прикарпаття. 

Серед переможців у ваговій категорії 57 кг – вихованець СК «Workout Hall» Юрій Чугай. На його рахунку не один переможний бій. Зокрема, кілька тижнів тому він здобув золото на чемпіонаті України з фрі-файту.

Понад рік займаюся у «Workout Hall», дуже задоволений рівнем тренувань. Нам регулярно дають можливість абсолютно безкоштовно виступати на змаганнях різних рівнів, а за перемоги – преміюють. Я вже спробував себе у різних бойових мистецтвах: тайський бокс, ММА і от тепер фрі-файт. Брав участь у Кубку Європи з ММА, то був мій найскладніший бій, я бився з чемпіоном світу три раунди. Неймовірний досвід”, – ділиться 18-річний Юрій Чугай.

Загалом представники «Workout Hall» здобули 34 медалі. З них: 14 золотих, 13 срібних та 7 бронзових. 

Задоволений результатами своєї команди і тренер СК «Workout Hall» Юрій Сенів.

Ми найкращі у Тернополі – наші спортсмени це довели. З усіх тернопільських спортивних клубів і гостей з Івано-Франківська та Калуша, моя команда виборола найбільше нагород. Якогось секрету успіху немає. Ми просто працюємо і тренуємося на совість, ставимо перед собою нові цілі та досягаємо їх. Я впевнений, що далі будуть ще вищі планки та кращі результати. Тренерський колектив «Workout Hall» робить все необхідне, щоб наші підопічні розвивалися, мали можливість себе спробувати на змаганнях різних рівня”, – каже Юрій Сенів.

Спортсмени  СК «Workout Hall» мають професійних наставників. Зокрема: чемпіон з фрі-файту та майстер спорту міжнародного класу Микола Гринчук, майстер спорту з вільної боротьби Валерій Рибін та спортсмен Теодор Аркуша тренують у Тернополі, а Григорій Никифорець виховує майбутніх чемпіонів у Чорткові.

19-річний Михайло Горбатюк у спорті вже 10 років, брав участь у чемпіонатах Європи та світу. На змаганнях з фрі-файту в Тернополі переміг у ваговій категорії 63 кг. Хлопець каже, що найкращим прикладом та мотивацією для нього є його тренер – Микола Гринчук.

Дуже круто тренуватися і займатися з чемпіоном та майстром спорту. Тренування побудовані досить складно, але це правильно, бо без зусиль не буде результату”, – зазначає Михайло Горбатюк. 

Добре знає, яких зусиль докладають і тренери, і спортсмени, засновник СК «Workout Hall» та голова обласних федерацій тайського боксу та змішаних бойових мистецтв ММА Богдан Юлик.

«У нашому спорткомплексі є всі умови для якісних тренувань, а наполегливість та щоденна робота наставників та їхніх вихованців вкотре забезпечує нам найкращі результати. Я пишаюся нашою командою і знаю, що попереду в нас ще більше здобутків», – каже Богдан Юлик.

Щодо перемог вихованців СК «Workout Hall» минулих вихідних, то маємо таку таблицю:

Розділ сабмішин-файт:

8 р:

-25 кг Греськів Владислав – 1 місце (тренер: Никифорець Григорій);

10-12 р: 

-52 кг Кардинал Олександр – 1місце (тренер: Никифорець Григорій); 

-52+ кг  Бобечко Микола – 1 місце (тренер: Никифорець Григорій);

Фрі-файт:

10-12р:

-28 кг Никифорець Остап – 1 місце (тренер: Никифорець Григорій); 

-32 кг Байрак Олександр – 1 місце (тренер: Никифорець Григорій);

13-15 р:

– 69 кг Сліпчун Олександр – 1 місце (тренери: Гринчук Микола/Рибін Валерій);

16-18 р: 

– 69 кг Скосар Вадим – 1 місце (тренер: Сенів Юрій);

– 74 кг Поливко Владислав – 1 місце (тренери: Гринчук Микола/Рибін Валерій);

18+ р:

– 57 кг Чугай Юрій – 1 місце (тренер: Сенів Юрій);

– 63 кг  Горбатюк Михайла – 1 місце (тренери: Гринчук Микола/Рибін Валерій);

– 69 кг Загурський Максим – 1 місце (тренер: Сенів Юрій);

– 74 кг Бацький Василь – 1 місце (тренери: Гринчук Микола/Рибін Валерій);

– 79 кг Пелих Дмитро – 1 місце (тренери: Гринчук Микола/Рибін Валерій);

– 84 кг Стрілецький Володимир – 1 місце (тренери: Гринчук Микола/Рибін Валерій).

Також спортсмени «Workout Hall» здобули 13 срібних та 7 бронзових нагород.