Головна Новини Спиртзаводи на Тернопільщині запрацюють вже цього тижня?

Спиртзаводи на Тернопільщині запрацюють вже цього тижня?

92831Керівник ДП “Укрспирт” Роман Іванюк розповів про перспективи роботи спиртової галузі, зокрема наголосив на тому, що спиртозаводи, мають не просто існувати, а повноцінно функціонувати і приносити державі прибуток. Зокрема, йдеться про МПД на Тернопільщині  у Кобиловолоках та Марилівці.

Про це повідомили в прес-службі ДП “Укрспирт”

Так, найближчим часом мають запрацювати спиртові заводи у Тернопільській області. Марилівський та Кобиловоцький мають запустити вже цього тижня, ще два – до кінця місяця.
«Максимальне зниження собівартості продукції – це основний принцип роботи всіх заводів. Будуть працювати лише ті підприємства, які найкращі за собівартістю. Наразі перед підприємствами стоять такі найголовніші завдання як запровадження заходів з енергозбереження, вибір правильної сировини та контрагентів», – повідомив Роман Іванюк директорам заводів.

Окрім того, в.о. директора «Укрспирту» повідомив, що найближчим часом буде реорганізовано керівні структури спиртозаводів.

«Я наполягаю на оптимізації адміністрації, а відтак, зменшенні витрат на її утримання. Нам зараз потрібна ефективна робота, а не низка керівників на непрацюючому заводі. Це стосується як центрального апарату, так і МПД», – наголосив Роман Іванюк.