Головна Новини Спеціалісти ТОВ «БМБУД» розповіли про роботи на дорогах області у листопаді

Спеціалісти ТОВ «БМБУД» розповіли про роботи на дорогах області у листопаді

До зими – готові. У тернопільському ТОВ «БМБУД» розповіли, що вже провели перші профілактичні посипання доріг піщано-сольовою сумішшю. Водночас, на деяких ділянках доріг на території області тривають і ремонтні роботи.
До прикладу, днями спеціалісти завершили асфальтування вул. Української в м. Ланівці та в селах Мар’янівка та Йосипівка (Від М-19 – Мишковичі – Дружба). Вирівнюючий шар асфальтобетону влаштували і в с. Ягільниця, на вулиці Миру.
У с. Лучка, на вул. Січових Стрільців також триває поточний середній ремонт дороги на ділянці, довжиною 520 м. Наразі завершили влаштування кюветів та встановили/замінили труби. Наступний етап – асфальтування.
Триває робота і в с. Смолянка на вул. І. Франка. Капітальний ремонт виконують на ділянці, довжиною 500 метрів. Там вже влаштували кювети і взялися до асфальтування.
Працює бригада «БМБУД» і на ділянці дороги С201315 Підгайці-Сільце. Там триває робота в рамках поточного середнього ремонту двох ділянок, на одній з яких вже влаштували асфальтобетонне покриття і завершують іншу.
Триває робота на вул. Лепкого в Гусятині та на вул. Січових Стрільців у Бережанах. Готують до регенерації покриття і ділянку на дорозі Борщів-Заліщики. Там запланований поточний середній ремонт дороги.
Також в листопаді завершили ремонти на дорогах:
С200202 Іванків-Гермаківка;
С200207 Кудринці-Вільховець;
С201609 Швайківці-Залісся;
С200207 Кудринці-Вільховець;
С200518 Товсте-Солоне;
вул. Коренівка в с. Настасів.