Головна Новини Спеціалісти «БМБУД» продовжують ремонтувати дороги на території області

Спеціалісти «БМБУД» продовжують ремонтувати дороги на території області

Ліквідація ямковості та поточні середні ремонти доріг – саме такими видами робіт впродовж місяця займаються працівники ТОВ «БМБУД». Нагадаємо, компанія наразі оновлює автошляхи здебільшого на території Тернопільської області та Прикарпаття.

Ліквідація ямковості – вид робіт, який передбачений в рамках експлуатаційного утримання доріг. Виконують роботи методом гарячого просочування та струменевим методом. Працівники «БМБУД» впродовж останнього часу так працюють в напрямках:

Т-14-17 Куровичі-Рогатин;

Т-09-10 Бурштин-Калуш;

Т-20-07 Бережани-Нараїв-Брюховичі;

Т-20-04 Бережани-Підгайці-Монастириська;

Т-09-03 Галич-Підгайці-Сатанів;

Т-20-09 Вишнівець-Ланівці;

С090605 Вістова-Грабівка;

О201417 Теребовля-Білобожниця;

С201323 Юстинівка-Галич-Сатанів;

T-14-19 Миколаїв-Жидачів-Калуш.

Р-39 Броди-Тернопіль.

Щодо автошляху С201110 Ковалівка-Олеша, то там роботи практично завершені – на основу з використанням ЩПС постелили вирівнюючий шар асфальтобетону. Залишилось влаштувати узбіччя. На дорозі С200313 Бучач-Возилів закінчили асфальтування, на С200104 Куряни-Нараїв також завершили влаштування шару асфальтобетону і тривають роботи з укріплення узбіччя. На дорозі С201604 Чортків-Більче-Золоте також завершили влаштування асфальтобетону після регенерації покриття. Так само завершені роботи в напрямках С200302 Підзамочок-Пилява та С201612 Косів-Ромашівка, залишається робота по укріпленню узбіччя. Щодо дороги С201201 Романове Село-Колодіївка (Галущинці), то там після регенерації покриття завершили влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону. Власне, щодо його висоти, то зазвичай під час виконання поточних середніх ремонтів доріг, спеціалісти «БМБУД» влаштовують шар 6 см.

Днями спеціалісти «БМБУД» виконуватимуть регенерацію покриття на С200202 Іванків-Гермаківка (Борщівський район). Там приступили до поточного середнього ремонту дороги. Працюють фахівці також і на дорозі, яка пролягає через села Мар’янівка, Йосипівка та Настасів (Від М-19 – Мишковичі – Дружба). Там запланована регенерація покриття та вирівнюючий шар асфальтобетону. Днями планують розпочати роботу і на одній з вулиць в Ланівцях.

Також спеціалісти «БМБУД» продовжують роботи з нанесення горизонтальної розмітки на дороги. Такі роботи, до прикладу, виконували в напрямку Зборів-Козова, Вишнівець-Ланівці та Тернопіль-Ланівці.