Головна Новини Соцмережі вразили світлини стану лікарняних палат тернопільської лікарні

Соцмережі вразили світлини стану лікарняних палат тернопільської лікарні

Тернополяни активного обговорюють пост у соцмережах Lilly Vincenzi . Жінка розповіла про те, в якому жахливому стані лікарняні палати у Тернопільській міській лікарні №2.

На світлинах можна побачити страшні, старі подерті матраци,  іржаві радіатори. До того ж, пише жінка, що у лікарні немає ні світла, ні води.

У ці дні від водопостачення відключена більша частина Тернополя. Однак, як пишуть користувачі ФБ, лікарня не мала б бути приєднана до центрального водопостачання, адже як без води обходять в операційних, в пологовому тощо.

Звичайно, що це не нормально і так бути не має. Але на даний момент лікарня підключене до центрального водопостачання. І маємо те, що маємо.
А ще та лікарня підключене до центрального теплопостачання і це теж не нормально. Я знаю, бо прочуствувала це сама. Коли родила, на 2 день виключили воду, осінь, опалення не включили, в пологовому в палатах по 15 градусів і санітарочки по черзі грібть палати, щоб дітки не позамерзамерзали, написала в коментарях Вероніка Андраш.

Ліля в коментарях дописала, що додала фото унітазу, щоб показати який стан має вбиральня, коли немає води, а туалет один на все відділення.