Головна Новини Смертельний Великдень: загиблого в ДТП поблизу Настасова не могли дістати з вщент...

Смертельний Великдень: загиблого в ДТП поблизу Настасова не могли дістати з вщент розбитого авто

Ще одна жахлива аварія трапилася на Великдень на Тернопільщині: по дрозі до Настасова  автівка на величезній швидкості врізалася у дерево.

“Став свідком страшної аварії…десь в 19:00 28.04.2019 по дорозі на Настасів…буквально за 2 хв після удару проїжали там і побачили страшне…хлопець на фольксвагені був один в авто,машина вщент…мотор в 2 метрах від машини…колесо через дорогу…медики з Мишкович їхали більше пів години,і коли приїхали 2 пані не знали шо робити тупо дзвонили кудись…я був в шоці…наша медицина то є жах!!! Ганьба!!! Мнсники швидко діставали хлопця з авто але на жаль не врятували…Вічна пам’ять…будьте обережні адже життя дається лише раз…страшно…” – пише Сергей Деркач.

Обставини аварії наразі не вдіомі, втім коментатори сходяються до думки, що водій трансопртного засобу не обрав безпечної швидкості руху. “Ну гналася людина за смертю, до чого медики? Там авто в смятку. Йому ніхто не поміг би”, “Чувак на блясі спішив померти, до чого тут медицина?”

Із дописів стає зрозумілим, що загиблий у даній ДТП – молодий юнак. Нагадаємо, того ж дня поблизу Бучача загинуло ще двоє молодих хлопців.